Workshopit ja tiiviskurssit

Uusimmat workshopit löydät myös facebookista: www.facebook.com/twerkoulu/events

Miittu Lehvävirta workshops su 11.12.2022 Oulu

Miittu ensimmäistä kertaa Oulussa sunnuntaina 11.12.2022! 🔥🔥😍😍

Miitun kanssa pääset tanssimaan kahdella erilaisella workshopilla. Workshoppien taso on avoin, kaiken tasoiset ovat tervetulleita mukaan! 😊

AIKATAULU:
Sunnuntai 11.12 / Citydance sali 6
12-13:30 DANCEHALL QUEENSTYLE
14-15:30 TWERK SENSUAL

HINTA:
35€ – 1,5h
60€ – 2x 1,5h

PAIKKA: Tanssikeskus Citydance, sali 6

Ilmoittautumisen jälkeen saat maksuohjeet sähköpostilla.

PERUUTUSEHDOT: Peruutus on sallittua 1.12 saakka. Tämän jälkeen vain sairastapauksissa lääkärintodistuksella. Paikka on esteen sattuessa myös mahdollista siirtää toiselle henkilölle.

OHJAAJA: Miittu Lehvävirta on ammattitanssija ja tanssinopettaja Helsingistä. Miitulle tärkeää tanssissa on siitä nauttiminen, yhteisöllisyys, kulttuurituntemus, tekniikka ja ilmaisu. Opettajana hän on kannustava ja positiivinen mutta haluaa myös haastaa oppilaitaan kehittymään.
Miittu on twerkkauksen SM-voittaja 2017, EM-hopeamitalisti 2018 ja Dancehall Queen Finland hopeamitalisti 2019.

Tervetuloa mukaan! 🧡

Twerkkaus tutuksi -workshop 3.12.2022 Oulussa!

TWERKKAUS TUTUKSI workshop pitkästä aikaa Oulussa lauantaina 3.12.2022! 🔥🔥😍😍

Tämä kaksituntinen tehopaketti tutustuttaa sinut twerkkauksen koukuttavaan maailmaan yhdessä muitten aloittelijoitten kanssa. Workshop on suunnattu ensikertalaisille sekä hieman jo lajiin tutustuneille. Sinun ei siis tarvitse osata mitään osallistuaksesi! 😊

Workshopin ohjaa TWERK Oulu – tanssikoulun perustaja Miia Kukkonen

AIKATAULU:
Lauantai 3.12 klo 12-14 / Citydance sali 6

HINTA: 35€ – 2h

PAIKKA: Tanssikeskus Citydance, sali 6

Ilmoittautumisen jälkeen saat maksuohjeet sähköpostilla.

OHJAAJA: Miia Kukkonen on oululainen tanssinopettaja ja TWERK Oulu – tanssikoulun perustaja. Hänellä on pitkä opetustausta useista eri tanssilajeista ja Miia on myös ensimmäinen joka toi twerk-tunnit Ouluun ja Pohjois-Suomeen joitakin vuosia sitten.
Miialle on twerk-opettajana tärkeää oppilaitten hyvän perustekniikan ja tanssillisuuden kehittäminen ja liikkeitten fysiologisesti turvallisen suoritustavan oppiminen, hauskanpitoa ja hyvää fiilistä unohtamatta.
Miia on myös saavuttanut SM 2016 pronssin sekä 4x Pro Twerk osakilpailuvoittoa.

Tervetuloa mukaan yksin tai kavereitten kanssa! 🧡

Perinteinen Xmas twerk workshop 2022

‼️EARLY BIRD -kaveritarjous 6.12 saakka‼️

Perinteinen XMAS TWERK workshop tulee jälleen ke 21.12.2022 🎅🔔

Virittäydy joulutunnelmaan tällä kaksituntisella workshopilla. Taso on kaikille avoin! 😊
Workshopin ohjaa TWERK Oulu – tanssikoulun perustaja Miia Kukkonen

AIKA JA PAIKKA:
Keskiviikko 21.12 klo 18-20 / Kulttuuritalo Valve

HINTA: 35€ – 2h
‼️EARLY BIRD -kaveritarjous! 6.12 klo 23:59 saakka 2 henkilöä yhteishintaan 60€‼️

Ilmoittautumisen jälkeen saat maksuohjeet sähköpostilla.

PERUUTUSEHDOT: Peruutus on sallittua 19.12 saakka. Tämän jälkeen vain sairastapauksissa lääkärintodistuksella. Paikka on esteen sattuessa myös mahdollista siirtää toiselle henkilölle.

Miialle on twerk-opettajana tärkeää oppilaitten hyvän perustekniikan ja tanssillisuuden kehittäminen ja liikkeitten fysiologisesti turvallisen suoritustavan oppiminen, hyvää fiilistä unohtamatta.
Miia on myös saavuttanut SM 2016 pronssin sekä 4x Pro Twerk osakilpailuvoittoa.

Tervetuloa mukaan yksin tai kavereitten kanssa! 🎅🔔

%d bloggaajaa tykkää tästä: