Workshopit ja tiiviskurssit

Uusimmat workshopit löydät myös facebookista: www.facebook.com/twerkoulu/events

Jamaikalta paluu DANCEHALL workshopit by Miia su 5.2!

Miia vietti vuoden alun Dancehallin juurilla Jamaikalla Kingstonissa treenaamassa lajia. Nyt on siis loistava tilaisuus tulla oppimaan viimeisimmät muuvit kun ne ovat vielä tuoreessa muistissa 😉 Workshopit sopivat kaiken tasoisille tanssijoille koska opeteltavat liikkeet ovat samoja tasosta riippumatta.

AIKATAULU / SU 5.2.2023:
13:00-14:15 DANCEHALL FEMALE
14:30-15:45 DANCEHALL MOVES

PAIKKA: Kansankatu 47

HINTA:
1x75min workshop 20€
2x75min workshop 35€

ILMOITTAUTUMINEN:
Sähköpostilla: twerkoulu@outlook.com
Ilmoittautumisen jälkeen saat maksuohjeet sähköpostilla.

PERUUTUSEHDOT: Peruutus on sallittua 3.2 saakka. Tämän jälkeen vain sairastapauksissa lääkärintodistuksella. Paikka on esteen sattuessa myös mahdollista siirtää toiselle henkilölle.

OHJAAJA: Miia Kukkonen on oululainen tanssinopettaja ja TWERK Oulu – tanssikoulun perustaja. Yhteen päälajeistaan, dancehalliin Miia tutustui alunperin 10 vuotta sitten ja rakastui lajiin välittömästi. Ongelmana tuolloin oli kuitenkin tuntien vähäisyys pk-seudun ulkopuolella. Vähitellen laji kuitenkin alkoi yleistymään ja Miia alkoi myös matkustaa suomessa vierailevien Jamaikalaisten tanssijoitten workshopeille. Suomen lisäksi hän on osallistunut paljon eri puolilla Eurooppaa erilaisille dancehall campeille mm. Espanjassa, Puolassa ja Ruotsissa. Viimeisimpänä hän osallistui Dancehall Deep Dive -intensiivikoulutukseen joka toteutettiin lajin kotimaassa Kingstonissa Jamaikalla.

Miialle on dancehall opettajana tärkeää kulttuurin tuntemus ja autenttisuus hauskanpitoa unohtamatta.

Tervetuloa mukaan! 🙌

%d bloggaajaa tykkää tästä: