Ohjaajat

Miia Kukkonen TWERK Oulun perustaja joka ohjaa suurinta osaa viikkotunneista. Miia on ensimmäinen joka toi twerkkauksen viikkotunnit Ouluun ja Pohjois-Suomeen joitakin vuosia sitten. Twerkkauksen lisäksi hänellä on laaja tanssi- ja opetustausta myös muista lajeista. Hän on myös kisannut twerkissä saavuttaen mm. 2016 SM pronssin sekä 4x osakilpailujen 1. sijan. Miia on esiintynyt paljon erilaisissa tapahtumissa ja musiikkivideoilla.
Hän haluaa tarjota oppilailleen vain laadukasta ja ajantasaista opetusta ja kouluttautuukin itse säännöllisesti useiden eri tanssilajien parissa Suomessa ja ulkomailla lajien huippujen opeissa. Miia on opettanut tanssia vuodesta 2008 saakka. Ohjauslajeina olivat aluksi hip hop / street-lajit, showtanssi ja discotanssi. Myöhemmin hän tutustui paremmin dancehallin ja twerkkauksen maailmaan ja on ohjannut jälkimmäisiä lajeja vuodesta 2016 asti. TWERK Oulu sai myös alkunsa samana vuonna keskittyen aluksi lähinnä esiintymisiin, workshoppeihin ja polttaritunteihin. Myöhemmin toiminta laajeni tanssikouluksi viikkotuntien tullessa mukaan valikoimaan.

Jenni Kuusela – Esittely tulossa

TWERK Oulun tunneille ovat tervetulleita aivan kaikki, huolimatta siitä mikä on tavoitteesi tanssin suhteen. Halusitpa vain harrastuksen joka auttaa kerran viikossa irrottautumaan arjesta tai sitten treenata lajeja tavoitteellisesti – olet tervetullut mukaan tunneille!

undefined

%d bloggaajaa tykkää tästä: