Ohjaaja

Kaikkia tunteja ohjaa TWERK Oulun perustaja Miia Kukkonen. Miia on ensimmäinen joka toi twerkkauksen viikkotunnit Ouluun joitakin vuosia sitten. Päälajiensa lisäksi hänellä on laaja tanssi- ja opetustausta muista lajeista. Hän on myös kisannut twerkissä usean vuoden ajan saavuttaen mm. 2016 SM pronssin sekä osakilpailujen 1. sijan neljänä vuotena peräkkäin. Miia myös esiintyy paljon twerkin parissa ja valmentaa esiintyvää ryhmäänsä Oulu Twerk Team.
Miian haluaa tarjota oppilailleen vain laadukasta ja ajantasaista opetusta ja hän kouluttautuukin itse säännöllisesti twerkin ja dancehallin parissa ulkomailla lajien huippujen opeissa.

Miia aloitti alunperin tanssinopetuksen vuonna 2008. Ohjauslajeina olivat sen jälkeen lähinnä hip hop / street-lajit, showtanssi ja discotanssi. Myöhemmin hän tutustui paremmin dancehallin ja twerkkauksen maailmaan ja on ohjannut jälkimmäisiä lajeja vuodesta 2016 asti. TWERK Oulu sai myös alkunsa samana vuonna keskittyen aluksi lähinnä esiintymisiin, workshoppeihin ja polttaritunteihin. Myöhemmin toiminta laajeni tanssikouluksi viikotuntien tullessa mukaan valikoimaan.

TWERK Oulun tunneille ovat tervetulleita aivan kaikki, huolimatta siitä mikä on tavoitteesi tanssin suhteen. Halusitpa vain harrastuksen joka auttaa kerran viikossa irrottautumaan arkirutiineista tai sitten treenata lajeja tavoitteellisesti – olet tervetullut mukaan tunneille!

undefined

%d bloggaajaa tykkää tästä: