Kysymyksiä ja vastauksia

Tälle sivulle on koottu usein kysyttyjä kysymyksiä liittyen TWERK Ouluun ja sen viikkotunteihin:

Missä studionne sijaitsee? TWERK Oululla ei ole yhtä vakituista toimipaikkaa vaan tunteja järjestetään useammassa eri paikassa, lähinnä Oulun keskustan alueella. Paikka on ilmoitettu aina viikkotuntien lukkarissa tai workshoppien yhteydessä. Viikkotunnit ovat tällä hetkellä Kunto Ykkösellä (Kansankatu 47)

Milloin tunnit maksetaan? Tunnit maksetaan ensisijaisesti laskulla tai paikanpäällä viimeistään tullessasi ensimmäistä kertaa tunnille jolle olet ilmoittautunut. Koko kauden maksuissa laskujen erämaksusta on mahdollista neuvotella. Käytössä olevat maksutavat on kerrottu: www.twerkoulu.com/hinnasto

Kenelle tunnit on tarkoitettu? Tunneille ovat tervetulleita kaikki ja tunnille saat tulla juuri itsesi näköisenä ❤ Meiltä löytyy valikoimasta tunteja ensikertalaisista edistyneemmille tanssijoille

Voiko poissaoloja korvata toisella tunnilla? Kurssin poissaoloja saa korvata lukkarin muilla viikkotunneilla kyseisen kauden loppuun asti, mikäli tunnin poissaolosta on ilmoitettu viimeistään edellispäivänä/viim. 24h ennen sen alkua. Sairastapauksissa hyväksytään myöhempikin ilmoitus. Ilmoittamalla vapautat paikkasi korvaajille tai jollekkin muulle joka kovasti haluaisi mukaan, muttei välttämättä mahdu ilman peruutuspaikkoja. Korvata saa myös ennen poissaoloa ja eri lajin tunnilla (esim. twerkkaajat saa käydä dancehallissa)

Mitä minun pitää pukea tunnille? Twerk-tunneille suositellaan pehmeitä polvisuojia lajissa yleisten lattiakontaktien vuoksi. Näitä on ajoittain saatavilla TWERK Oulun kautta 25€ hintaan/pari. Tunneille voi osallistua kengillä tai ilman. Alaosaksi suositellaan esim. shortseja tai rentoja housuja. Tiukat urheilutrikoot eivät ole aina lajin kannalta paras vaihtoehto. Kokeilemalla kuitenkin selviää millaisissa vaatteissa on mukavin olla tunnilla. Muille kuin twerk-tunneille sopivat mitkä tahansa tanssiin ja liikkumiseen soveltuvat vaatteet.

Mistä oppilailla näkyviä #twerkoulu- shortseja voi ostaa? Näistä housuista tehdään ajoittain kimppatilauksia ryhmien kanssa. Housujen hinta painatuksineen 25€. Voit tiedustella seuraavan tilauksen ajankohtaa ohjaajalta.

Kehtaanko osallistua alkeisiin vaikka en osaa tanssia tai twerkata yhtään eikä minulla ole rytmitajua? Alkeet 1 sekä twerkkaus tutuksi- tiiviskurssit on tarkoitettu nimensä mukaisesti juurikin aloittelijoille eli tunnilla ei tarvitse osata mitään ennen sinne osallistumista. On myös hyvä muistaa että tunnilla kaikki ovat opettelemassa lajia. Tekniikoitten opettelu vaatii myös niin paljon keskittymistä ettei kenelläkään ole tarvetta tai aikaa oman tekemisen ohella arvostella kenenkään toisen tekemistä.

Onko twerkkaus selälle haitallista? Silloin kun twerkkaus tehdään oikealla tekniikalla ja perusteet opetellaan asiatuntevan ohjaajan kanssa, siitä ei ole selälle haittaa – itseasiassa päinvastoin. Lantion liike on yksi parhaista asioista mitä voi tehdä selkänsä hyväksi. TWERK Oulun tuntien ohjaaja on myös fysiologian ammattilainen ja huomioi erilaiset tuki- ja liikuntaelimistön ongelmat opetuksessa. Ongelmien syntymistä pyritään ehkäisemään myös tunneilla tehtävillä oheisharjoittelulla/kehonhuollolla.

Olen mies, saanko osallistua tunneille? Kyllä, myös miehet ovat tunneille tervetulleita treenaamaan! Itseasiassa twerkkauksen MM-kisat on voittanut nyt kaksi vuotta peräkkäin mies eli maailmalla miehet ovat lajissa erittäin vahvoilla 😉 TWERK Oulun viikkotunteihin kuuluu myös dancehall joka on lajin kotimaassa erittäin miesvaltainen laji

En löytänyt vastausta kysymykseeni Jos sinua jäi askarruttamaan jokin asia liittyen tunteihin, ota ihmeessä yhteyttä sähköpostilla tai somekanavien kautta TÄSTÄ

%d bloggaajaa tykkää tästä: