UKK

Tälle sivulle on koottu usein kysyttyjä kysymyksiä liittyen TWERK Ouluun ja sen viikkotunteihin:

Missä studionne sijaitsee? TWERK Oululla ei ole yhtä vakituista toimipaikkaa vaan tunteja järjestetään useissa eri paikoissa, lähinnä Oulun keskustan alueella. Paikka on ilmoitettu aina viikkotuntien lukkarissa tai workshoppien yhteydessä.

Milloin tunnit maksetaan? Tunnit maksetaan laskulla tai paikanpäällä viimeistään tullessasi ensimmäistä kertaa tunnille jolle olet ilmoittautunut. Koko kauden maksuissa laskujen erämaksusta on mahdollista neuvotella. Käytössä olevat maksutavat on kerrottu: www.twerkoulu.com/hinnasto

Kenelle tunnit on tarkoitettu? Tunneille ovat tervetulleita kaikki ja tunnille saat tulla juuri itsesi näköisenä ❤

Voiko poissaoloja korvata toisella tunnilla? Kyllä, kurssin poissaoloja saa korvata lukkarin muilla viikkotunneilla kyseisen kauden loppuun asti. Korvata saa myös ennen poissaoloa ja eri lajin tunnilla (esim. twerkkaajat saa käydä dancehallissa)

Mitä minun pitää pukea tunnille? Twerk-tunneille suositellaan pehmeitä polvisuojia lattiakontaktien vuoksi. Näitä on ajoittain saatavilla TWERK Oulun kautta 25€ hintaan/pari. Tunneille voi osallistua kengillä tai ilman. Alaosaksi suositellaan esim. shortseja tai rentoja housuja. Tiukat urheilutrikoot eivät ole aina lajin kannalta paras vaihtoehto. Kokeilemalla kuitenkin selviää millaisissa vaatteissa on mukavin olla tunnilla.

Mistä oppilailla näkyviä #twerkoulu- shortseja voi ostaa? Näistä housuista tehdään ajoittain kimppatilauksia ryhmien kanssa. Housujen hinta painatuksineen 25€. Voit tiedustella seuraavan tilauksen ajankohtaa ohjaajalta.

Kehtaanko osallistua alkeisiin vaikka en osaa tanssia tai twerkata yhtään eikä minulla ole rytmitajua? Alkeet on tarkoitettu nimensä mukaisesti juurikin aloittelijoille eli tunnilla ei pidäkkään osata mitään ennen sinne osallistumista. On hyvä muistaa että tunnilla kaikki ovat opettelemassa lajia. Tekniikoitten opettelu vaatii myös niin paljon keskittymistä ettei kenelläkään ole tarvetta tai aikaa oman tekemisen ohella arvostella kenenkään toisen tekemistä.

Onko twerkkaus selälle haitallista? Silloin kun twerkkaus tehdään oikealla tekniikalla ja perusteet opetellaan asiatuntevan ohjaajan kanssa, siitä ei ole selälle haittaa – itseasiassa päinvastoin. Lantion liike on yksi parhaista asioista mitä voi tehdä selkänsä hyväksi. TWERK Oulun tuntien ohjaaja on fysiologian ammattilainen ja huomioi erilaiset tuki- ja liikuntaelimistön ongelmat opetuksessa. Ongelmien syntymistä pyritään ehkäisemään myös tunneilla tehtävillä oheisharjoittelulla/kehonhuollolla.

Olen mies, saanko osallistua tunneille? Kyllä, myös miehet ovat tunneille tervetulleita treenaamaan! Itseasiassa, lajin hallitseva (2020) maailmanmestari ja 2. sijan hallitsija ovat miehiä. Ps. TWERK Oulun viikkotunteihin kuuluu myös dancehall joka on lajin kotimaassa erittäin miesvaltainen laji

En löytänyt vastausta kysymykseeni Jos sinua jäi askarruttamaan jokin asia liittyen tunteihin, ota ihmeessä yhteyttä sähköpostilla tai somekanavien kautta TÄSTÄ

%d bloggaajaa tykkää tästä: